Klubblag

Tider att hjälpas åt!

Vår information till Er kunder angående Coronaviruset.

 

Vi ber vänligen men bestämt att Ni kunder som varit på resa i högriskområden eller drabbade länder, samt du som bär på en förkylning i detta nu, att vänta med att besöka oss i minst två veckor. Vi ber om detta främst för att skydda Dig samt att vi som arbetar här, då vi träffar många människor, inte ska sprida viruset vidare. Ring oss gärna så hjälper vi till med att boka om er tid.

Bowlinghallen kommer att hålla öppet som vanligt eller fram till dess att någon myndighet beslutar att vi ska hålla stängt.

Ta hand om Er!

Mölndals Bowling

KLUBBLAG

Lagen i hallen är representerade i Div 1, Div 2 och Div 3 med spel "världens bästa liga" den Svenska Nationella Bowlingserien.


Västra Frölunda är först ut under veckan med träning på tisdagar 18-19:15 följt av IKHeim som tränar 18:00-19:15 och 19:15-20:30. Västra Frölunda spelar i Div 2 och i lokalserien reservklass 1  samt ett lag tillsammans med IK Heim i reservklass 2 för IK Heim A spelar i div 3.


IFK Göteborg Herrar Bowling gör entré på onsdagar och då går deras ungdomslag ut på banorna klockan 17-18 därefter är det herrarnas tur 18:15-20:00. Mer info om klubben på www.laget.se/ifkgoteborgherr. A-laget spelar i Div 2, Farmen i Div 3 och ungdomslaget spelar i reservklass 3.


BF Solängen  angör banorna på torsdagar 18:15-19:30. A-laget spelar i Div 2  och har ytterligare ett lag i resevklass 1.


BK Fregatten är en bowlingklubb för personer med funktionshinder. Klubben ingår i Svenska Bowlingförbundet och har så kallad hallicens. Fregatten tränar på torsdagar 16-18. Vill du veta mer så gå in på klubbens hemsida www.bkfregatten.se 


Hitta ossFrejagatan 1, Idrottshuset Aktiviteten i Mölndal

Telefon:: 031 - 27 99 32

E-post:: info@molndalsbowling.se

Hitta till oss

Öppettider


Tillfälliga öppettider:


Vecka 21


Måndag - Onsdag, Fredag  16-20

Torsdag stängt

Lördag & Söndag 12-16


Vecka 22


Måndag - Fredag 16-20

Lördag & Söndag Stängt


Andra öppettider enl överenskommelse.

Vi förbehåller oss rätten att  stänga tidigare vid låg beläggning.


Copyright © All Rights Reserved